2.3.2006

Viisi omituista tapaani

Tämä paljon blogeja kiertänyt meemi tuotti minulle jonkin verran päänvaivaa, mutta nyt olen keksinyt viisi outoa tapaa. En haasta viittä seuraavaa, koska en tunne täällä niin paljon ihmisiä ja suurin osa lienee jo vastannut tähän.

1. Nielen purkan. En tiedä, mitä kaameuksia tapahtuu, jos nielee purkan, mutta kaikki ovat yleensä tarkkoja siitä, että purkka menee roskikseen. Yksi kuulemani urbaanilegenda jonka mukaan purkat kerääntyvät umpisuolenlisäkkeeseen ei voi tapahtua minulle, koska se on jo poistettu. Lisäke siis.

2. Kaappien ovien on oltava kiinni. Samoin lipastojen laatikot, huoneiden ovet nukkuessa ja niin edelleen.

3. Pyykin lajittelu. Lajittelen hyvin tarkasti mustat, valkoiset, vaaleat värilliset ja tummat värilliset, punaiset, vihreät ja keltaiset erikseen sekä hienopyykin. Joustan sillä tavalla että esimerkiksi ruskeat ja punaiset voi pestä yhdessä, samoin mustat ja harvat siniset tekstiilini yhdessä. Muuten tulisi epäekologisen pieniä pyykkikoneellisia.

4. Luen mainospostit. Kaikki, mitä postiluukku syytää. Ainakin nopeasti läpi selaten.

5. Mörkösuoja. Tämä on oikeastaan vanhentunut, mutta lapsena (ja vielä nuorena aikuisena, jos pimeänpelko iski) ainoa keino suojautua möröiltä oli peittää peitolla kaikki kädet, jalat ja pää. Ilmaraon sai jättää. Mörkösuoja on tehokas, joten kokonaan peitossa voi nukkua rauhassa.

Siinä. Ja tänään sain tietää voittaneeni arvonnassa polkupyörän!

2 kommenttia:

jukkahoo kirjoitti...

Onneksi olkoon polkupyörästä!

Ja ymmärsinkö nyt oikein, sinä siis syöt purukumisi loppupeleissä?

Woerd up: That guy has some serious iyxamqrt!

OK, ei kovin hyvä, mutta herranterttu taas millainen verifikaatiosananen.

Omppu kirjoitti...

Kyllä ymmärsit, minä siis syön purkkani.