17.3.2006

Viikko vierähti

Viime lauantaina tapasin vanhoja opiskelukavereita. Tampereella asuvat näin viimeksikin silloin, kun Hesassa asuva kävi käymässä. Aina silloin ajattelee, että pitäisi pitää enemmän yhteyttä ihan muutenkin.

Sunnuntaina oli hyvä syy opetella käyttämään kuvankäsittely- ja cd:npoltto-ohjelmia, kun kaverilla oli tarvetta. Sain hyvää harjoitusta enkä joutunut soittamaan kovin montaa puhelua henkilökohtaiselle atk-neuvojalleni.

Maanantaina innostuin ostamaan koulutarvikkeita krääsäkaupasta- ihanat keltaiset kansiot ja vihreät pikkutavaralaatikot! Ihan kuin koulu alkaisi (ja tavallaan niin onkin) ja olisi kevät samalla (niin kuin oikeastaan onkin). Ja pääsiäinen tulee myös. Mämmi on hyvää (ja nyt on hiukan myöhä).

Tiistaina jaksoin Spektreen, keskiviikkona jaksoin ranskantunnille. En edes muista mitä tein torstaina, mutta meillä oli etäpäivä enkä ainakaan tehnyt mitä olin suunnitellut (lukea kurssimateriaaleja ja tehdä etätehtäväni valmiiksi).

Tänään isävanhempani toi tietsikkakamaa ja kävimme kaupungilla. Viikon verran myöhässä ollut etätehtävä tuli tehtyä, koska oli ultimate deadline. Sen jälkeen olenkin viettänyt koneella tuntikausia käyden läpi kurssimateriaalia. Sitä on kovin paljon, lukisiko koko viikonlopun? Olen jäljessä.

Ei kommentteja: