6.3.2006

Polkupyörä

Elämä on jännittävää. Keskiviikosta lähtien olen oppinut paljon uutta kivaa tietokoneohjelmista ja vielä yhdeksän kuukautta lisää on edessä. Olen edelleen aika innostunut koulutuksesta, vaikka tänä aamuna olikin kamala maanantaifiilis. Retkotin tuolissani kuuntelemassa luentoa verkkoelementeistä ja ajattelin voi ei, väsyttää! Tämä taisi kuitenkin johtua silkasta kofeiininpuuttesta. En ehtinyt juoda aamuteetä kotona, ja kun pääsin opistolle, joku oli anastanut ison keltaisen teemukini jonka vein sinne perjantaina (okei, lainannut, koska luuli sitä vapaasti käytettäväksi) eikä muutenkaan ollut enää aikaa alkaa hauduttaa teetä. Sain teetä vasta kymmenen jälkeen, ja olin herännyt jo puoli seitsemältä (mutta nousin kylläkin vasta kellon soidessa seitsemältä).

Viikonloppuna oli scifiseurojen yhteistyökokous ja Spektren vuosijuhla. Osallistuin vain juhlaan. Lauloimme neljä filk-kappaletta ja saimme hyvän vastaanoton. Yleisö nauroi muutaman kerran ja taputtikin. Saunassa oli noin 130 astetta ja avannossa muutama aste. Kävin ensimmäisen kerran elämässäni kastautumassa avannossa. Sitten kävin toisenkin kerran. En käynyt kolmatta kertaa, ja laitan tämän väärän välinevalinnan piikkiin. Villasukat olisi pitänyt olla, ei keinokuituisia fleecesukkia, jotka imivät kylmää vettä niin että jalkoihin koski koko pitkän matkan portaita ylös ja polkua pitkin saunaan sisälle kunnes sain sukat potkittua pois. Oli kuitenkin liikaa jäätä, että olisin halunnut mennä avantoon paljain jaloin.

Perjantaina saan uuden polkupyöräni. Koulutuksessa on etäpäivä, joten sovin aamupäivästä. Ehkä saan sen jälkeen vielä tehtyä tehtäviäkin, koska päivä on silloin vielä alullaan. Toivottavasti pyörä on kivan värinen.

Ei kommentteja: