10.3.2006

Verinen silmämuna

Nyt se sitten tapahtui. Muutama vuoden takainen värikalvon tulehdus uusiutui, tosin eri silmässä. Tiistaina hanget tuntuivat hohtavat ihan pikkuisen liian kovalla valolla, keskiviikkona silmä oli vähän arka ja torstaina tajusin, ettei tämä nyt mene tästä ohi jos vain odottaa. Akuuttiaikoja sai vasta perjantaiaamusta, tosin sitten pääsinkin pian tapaamaan omalääkärini ensimmäistä kertaa. Leppoisa kaveri. Lääkitys on aloitettu, mutta silmä aristaa edelleen.

Olin jättänyt loppuviikkoon pari isompaa tehtävää jotka piti palauttaa tänään. Sain ne tehtyä, mutta päivän etätehtävän jätin lauantaille koska silmä väsyi. Voihan räkä. Yritän olla tekemättä koulutustöitä vapaa-ajalla, ja viikonloppu on ehdottomasti vapaa-aikaa.

Lisäksi tietokoneohjelmat taistelevat keskenään koneellani, enkä saa avattua verkko-oppimisympäristön PowerPoint-tiedostoja. Materiaalit ja tehtävänannot ovat juuri niitä tiedostoja. Ei hyvä.

Sain tänään uuden polkupyöräni, joka on hieno. Nyt mietin kumman myyn, vanhan vai uuden pyörän; uudesta saisin paljon enemmän rahaa, mutta se on niin hieno että tahtoisin kyllä ajaa sillä ihan itse... Elämä on täynnä vaikeita valintoja.

Ei kommentteja: