8.12.2006

Kuvittelua

Latasin tänään koneelleni Picasan, joka etsi kaikki kuvani ja laittoi ne kansioittain järjestykseen (tai siis näytti ne kaikki samassa paikassa). Loin kokeeksi yhden web-albuminkin. Se toimi.

Sen sijaan toiminto, jolla Google-tilin omistava (kuten minä) voi lähettää suoraan Picasasta kuvia Bloggerin blogiin (jos on sellainen, ja mulla on) ei toimi. Kun klikkaan Picasassa Bloggerin ikonia ja yritän kirjautua sisään, ohjelma väittää ettei minulla ole tiliä, mutta esimerkiksi tämän blogin kautta sisäänkirjautuessa ei ole ongelmaa.

Voihan tietysti tehdä vanhanaikaisella tavalla eli kirjautua blogiin, aloittaa uuden postauksen ja tuoda kuvan siihen. Mutta olisihan se hauska, jos tuollainen hupaisa toiminto toimisi niinkuin mainostetaan. Asia ei kuitenkaan ole ongelma, en ole erikoistunut kuvien ottamiseen ja niiden postaamiseen (tarkoittaa että olen ottanut tosi vähän kuvia).

Lopetettuani The Vor Gamen päätin sittenkin seuraavaksi jatkaa lukemattomien kirjojen lukemista. Käsityörintamalla aloittanut uuden villapuseron (taitaa olla niin, että viimeksi kertomani aloitetut neuleet ovat vielä kesken...). Neulon ensimmäistä kertaa mohairista. Pidän materiaalista, se on samalla sekä kevyttä että nopeasti neuloutuvaa. Vaikka lanka itse on ohut, on se sen verran pörröinen että neuleesta tulee kuohkea ja ilmava eikä silmukoita tarvitse vetää kireälle.

Ei kommentteja: