5.5.2006

Vuodenajassa mukana

Pari viikkoa sitten sain valmiiksi kevätpiponi, jonka neuloin kahteen otteeseen koska ensimmäinen versio oli liian iso. Myös toinen versio on iso, mutta ei niin järkyttävä kuin edellinen. Eilen sitten sain valmiiksi pipo-kaulaliinasetin kaulaliinaosion, jonka jälkeen olikin hyvä jatkaa helmikuussa aloittamani sukkaparin jälkimmäisen sukan neulomista.

On hyvä olla tällä tavalla ajassa mukana ja saada kevättalven neuleet valmiiksi sopivasti toukokuulle. Seuraavaksi voinkin ryhtyä seuraavaan suunnitteilla olleeseen projektiini, joka on vauvan tumppujen, pipojen ja töppösten tekemistä kavereiden vauvoille (kun niitä nyt alkaa olla enemmänkin). Mutta tarvitaanko kesällä villatöppösiä? Voihan tulla viileä kesä? Ehkä siirryn suosiosta kesän virkkausprojekteihin? Saatan saada lokakuuhun mennessä aikaan pitsipaidan ja virkatun kesähatun.

Kaikesta huolimatta tämä ei edelleenkään ole neuleblogi.

Koulutuksessa oli tänään luppopäivä, täällä oli graafikko tsekkaamassa portfolioidemme ulkoasua. Joko annan olla kokonaan ne pari pikkuasiaa joista minulle tehtiin muutosehdotuksia tai sitten pistän koko leiskan uusiksi. Muun osan päivää silmäilin japanin kielen sivuja netistä ja verkostoiduin koulutusryhmämme muiden osaajien kanssa (=juotiin kahvia ja lörpöteltiin).

Minulta on alettu kysyä neuvoa dreamweaverin käytössä, mikä on ihmeellistä. Olen varmaankin eniten tässä luokassa kiusannut ohjelmisto-opettajaamme typerillä kysymyksillä ja vielä samoilla ongelmilla kerta toisensa jälkeen (ei sitä ihminen ekasta tai tokastakaan kerrasta opi).

Viikonlopuksi luvassa kesäsäätä. Inhottavaa! En ole vieläkään laihtunut kesävaatteisiini mahtuvaksi.

Ei kommentteja: