31.12.2007

Uutta vuotta

Päättyy se vuosi tässäkin Blogistanian nurkassa. Ja uusi alkaa muutaman tunnin kuluttua. Tinaa en aio valaa, enkä laukaista raketteja, enkä ole ostanut juomiakaan kaupasta. Mutta jotakin tekemistä lienee tiedossa.

Lyhyt katsaus: Vuoden alussa olin vailla tulevaisuudennäkymiä, masentunut ja suunnitelmaton. Vuoden lopussa on sekä selkeä tulevaisuudensuunnitelma, sen toteutus hyvässä alussa, paljon muitakin uusia asioita elämässä että yleisesti ottaen hyvä tyytyväisyyden tila. Asiat ovat siis kehittyneet positiiviseen suuntaan.

Tietsikka on oikutellut viime aikoina ja parikin konetta katsastanutta ihmistä on antanut tuomionsa. Kaikki on uudelleenasennettava. Katsotaan sitä sitten ensi vuonna.

Musiikkia soi nyt samalla kun tässä kirjoittelen. Moloko: Things to Make And Do. Hyvä, täytyisi hankkia niiden toinenkin levy.

Eipä muuta. Ehkä kuvia uusista käsitöistä tammikuussa, jos muistan ottaa. Enpä ole niitä paljon tehnyt. Yhdet oranssit tumput, ja kesken olevat sukat kaverille tilaustyönä. Enempi olen ommellut käsin keskiaikavaatteita. Jotka ovat vielä nekin kesken.

Hyvää vuodenvaihdetta kaikille!

2 kommenttia:

annekk kirjoitti...

Minulla oli ihan sama tilanne vuoden alussa. Ei ollut tietoa, mihin suuntaan lähteä, mutta nyt näyttää kuitenkin hyvältä. Upeaa, että asiat järjestyvät sittenkin.

Hyvää uutta vuotta!

Teemu kirjoitti...

Komppaan Annea. Erinomaista, että tilanne on parantunut. Oikein hyvää uutta vuotta sinullekin!