9.8.2006

Nukuttaa

Tavattomasti nukuttaa. Olen muuten taipuvainen sopeutumaan kuudelta ylös, kymmeneltä nukkumaan -päivärytmiin, mutta kämppikseni viettää edelleen yöelämää. Illalla kymmeneltä hän aloitti ruoanlaiton (no, mikrolla, mutta kuitenkin) eikä laittanut keittiön ovea kiinni. Yöllä heräsin kello 3.44 siihen, että keittiössä tiskattiin tai jotain. Koska valot olivat päällä, en saanut kunnolla unta loppuyöstä. Soitin tänään isännöitsijälle ja keskustelin toimenpiteistä. Kämppiksen kanssa pitää ensin puhua, mutta aion kirjoittaa kirjeen, koska emme ole puheväleissä.

Maailma näyttää nyt hieman kummalta. Sain iltapäivällä uudet silmälasit, ja kaarevuudet ja kulmat ovat muuttuneet. Päänsäryn mahdollisuudesta varoitettiin. Samoin kuumasta vedestä, saippuasta ja uuninluukuista, jotka pilaavat linssien pinnoitteet. Yritän olla varovaisempi tällä kertaa.

Olen käynyt Hämeenlinnassa nyt kolmen päivän ajan, ja paikka on mukava, ihmiset ystävällisiä ja työtehtävät tähän mennessä kevyitä. Kaikki vielä vähän palailevat kesälomilta.

Eilen grillimafiassa keskusteltiin Finncon 2008:sta. Jouduin kuitenkin lähtemään hyvin aikaisin - kotiin nukkumaan. Minkä kämppikseni sitten teki vaikeaksi. Olen turhautunut.

Ei kommentteja: