25.2.2006

Katsoin lätkää

Ja se on jo mainitsemisen arvoista se. En ikinä katso lätkää.

Eilen asukastoimikunnan illanistujaisiin - jota edelsi avantouinti (jonne en sittenkään jaksanut mennä, vaikka kovasti aioin) - yhdeksän jälkeen saapuessani oli telkussa juuri alkamassa Suomi-Venäjä -ottelu. Tulihan se siinä sitten katsottua. Täytyy myöntää, että ottelu oli jännittävä (vaikka lätkä ei normaalisti kiinnosta). Harkitsen käyttäytyväni niin epätyypillisesti että katson huomenna loppuottelun. Olisihan olympiakulta hieno juttu.

Nyt tiedän jo koulutuksen alkamisajan ja osoitteenkin, mikä on ihan hyvä sekin.

4 kommenttia:

jukkahoo kirjoitti...

No mutta päivää! Pannaan tämä osoite muistiin.

Avantouintia olisi tarjolla ensi viikon lauantaina, kun on sf-seurojen vuosittainen yhteistyökokous Tammereella. Saa nähdä kuinka käy. Ilmeisesti siellä pitäisi olla uimahousut matkassa ja minäpoika en moisia edes omista. Pari vuotta sitten menin ihan "kommandona", mutta siitä tuli kommenttia. Liekö linja edelleen kova?

Jäkiekkoa on katseltu täälläkin, itse asiassa erittäinkin hartaasti. Huomenna on todella finaali ja kisastudio uhkaa hukkua väenpaljouteen. Voitto kotiin!

Päivän sana on: dikjw. Kuten: The evil nazi was eyeing upon the foulmouthed prisoner. "Jou bete vatsz yoorzelv, jou litl dikjw!"

Minulla on tapanani tehdä näistä hemmetin sanaverifikaatioista jonkinlainen lause tai pari.

Anonyymi kirjoitti...

Ja päivää toiselta puoliskolta kanssa. Blogin avaamisen kunniaksi haastamma teitin kertomaan suurelle yleisölle viisi outoa tapaanne. Antaa kuulua!

Omppu kirjoitti...

Jukkahoo: En itse ollut siellä vime vuonna, mutta olen saanut käsityksen että avantouintisaunoissa olisi oltava ne uikkarit? Itse olen perinteisen saunakulttuurin kannalla, mutta on kai noudatettava enemmistön päätöksiä.

Sari: Iskit sitten meemillä! :-) Tuo omituiset tavat -meemi on kyllä hyvin kiertänyt blogeissa (juu, olen viime aikoina roikkunut netissä _aivan_ liikaa). Yritetään keksiä. Vaikka luultavasti omituisimmat tavat ihmisellä ovat ne, jotka muut huomaavat ja itse pitää normaalina...

Omppu kirjoitti...

...eikun siis en ollut pari vuotta sitten. Enkä viime vuonnakaan. Tai ollenkaan. Mutta nyt olen tulossa.

Ei pidä kirjoittaa mitään puolenyön jälkeen.